Una Setmana Santa i Sant Jordi animats, preludi d'un estiu intens

Les bones dades de presència de visitants a la Garriga durant la passada Setmana Santa i la festivitat de Sant Jordi suposen la fase d'inici de la temporada turística de primavera i estiu, que culminarà amb la celebració de Corpus, el 18 de juny.

Enguany, durant els quatre dies d'obertura de Setmana Santa, el Centre de Visitants ha rebut més d'un centenar de consultes de persones provinents, essencialment, de Barcelona i la seva Àrea Metropolitana. Cal remarcar, així mateix, la presència de visitants estrangers, arribats sobretot des de França i, fins i tot, d'Hongria.

La bona dinàmica encetada a Setmana Santa s'ha completat amb un intens cap de setmana de Sant Jordi. Durant tota la Diada el Centre de Visitants va traslladar el seu servei a la Plaça de Can Dachs, on va atendre als usuaris i a totes aquelles persones interessades en el material promocional i les obres editades sobre la Garriga.

Aquestes bones sensacions, a l'espera dels resultats del pont del Primer de maig, ens animen a seguir treballant i a continuar proposant-vos noves activitats, itineraris i experiències per gaudir de la Garriga.