Agenda

-

La pel·lícula, de la directora Carla Simón, va fer història a la setanta-dosena Berlinale, el Festival Internacional de Cinema de Berlín, i va esdevenir el primer film català a guanyar l’Os d’Or, el premi més important del festival. La pel·lícula tracta de la vida de la pagesia en un poble de Lleida.

Horaris:

Divendres > 19:30h
Dissabte > 17:00h - 21:15h
Diumenge > 16:15h
Dilluns > 16:15h

Més informació: https://www.cinealhambra.com/

-

Arquitectes modernistes de segona generació Raspall, Muncunill, Balcells, Martinell

Conduïda per Carme Clusellas. Amb la participació de Lluís Cuspinera, Mireia Freixa, Raquel Lacuesta i Txema Romero

-

Manuel Joaquim Raspall, va ser un arquitecte modernista al Vallès Oriental i que va anar evolucionant d'estil, segons les modes que s'imposaven. A la Garriga, on tenia la casa materna hi va fer de tot: des de grans torres d'estiueig per a la burgesia, fins a treballs com a urbanista, creant edificis públics, o cases de cos més modestes.

Veniu a descobrir un arquitecte preocupat per la societat del moment, innovador i trencador, capaç d'adaptar-se al ritme frenètic al que avançava la cultura, la societat i als gustos d'una època plena de canvis.

-

De la mà de Manuel Joaquim Raspall i la minyona que l'assisteix, ens endinsarem en el dia a dia d'un arquitecte entregat a la feina. La visita, en forma de microescenes teatralitzades ens permetrà contraposar dues maneres diferents d'entendre el món i les noves corrents que arribaven a un poble eminentment agrícola.

Piqueu a la porta, que la Maria, la minyona, de ben segur us rebrà amb els braços oberts! ... O potser no!

Activitat: microescenes teatralitzades.

Passis: A les 17h, les 18h i les 19h.

Un dels casos més sonats, divertits i misteriosos d'en Sherlock Holmes! El cas de la Doma és un joc d'equips, de gent intrèpida que gaudeix esbrinant coses amagades. Si us agrada la intriga i sou gent tafanera us proposem un joc ben divertit  per conèixer la Doma d'una manera diferent. Una activitat que us deixarà de pedra!

 

Més de 100 metres de galeries subterrànies foradades a la roca, testimoni del treball col·lectiu de tot un poble per fer front a l'amenaça dels bombardeigs feixistes que va patir la Garriga durant la Guerra Civil espanyola.

-

Tradicional trobada de colles geganteres de la Garriga. Organitza la Colla de Geganters i Grallers de la Garriga.

Aquest itinerari vol donar a conèixer el patrimoni modernista de la Garriga, i concretament la convivència entre les dues garrigues d’entre finals del segle XIX i el segle XX. Descobreix com les modes que va importar la burgesia de Barcelona van arribar al nucli antic del poble i es van imposar marcant tendència entre les famílies garriguenques.


 

-

DIJOUS DE CORPUS 16/06 

-

Dia 3/08 festiu local. Enguany del 28/07 al 31/07 activitats de festa major.