El Camí

El Camí és una ruta de senderisme cultural en procés de senyalització de forma participativa, per fer a peu i que recorre totes les comarques i illes de parla catalana. Un recorregut per la cultura, la història, el paisatge i l'esperit de la nostra terra.

La marca d’El Camí (un vuit vermell i incomplet, que indica la direcció a seguir) ja uneix la Garriga fins a Corró d’Amunt, passant pel carrer la Doma, la plaça de l’Església i el Passeig. Més endavant el camí estarà marcat fins al Figaró.

Consulteu el web http://elcami.cat/

Centre d'Interpretació del Territori de l'Ametlla

El CITA, de l'Ametlla del Vallès, és una porta oberta al patrimoni i al territori d'aquest municipi vallesà i al de tota la comarca.

Consulteu el web www.citametlla.cat

Espais de Memòria de Catalunya

Dins la web de la Xarxa d'espais de Memòria de Catalunya, creada pel Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya, podreu trobar informació sobre el Camp d'aviació de Rosanes i el Refugi antiaeri de l'estació de la Garriga, del qual formen part.

Consulteu el web de la Xarxa d'espais de memòria 

Parc Natural del Montseny

L'espai web del Parc Natural del Montseny, amb una gran quantitat de recursos i possibilitats: patrimoni cultural i natural, senderisme, aigua, muntanya... Una part del terme municipal de la Garriga en forma part.

Consulteu el web www.diba.cat

Turisme al Vallès Oriental

Espai web del Consorci de Turisme del Vallès Oriental. En aquest espai hi trobareu accés als diversos recursos turístics de l'entorn comarcal de la Garriga.

Consulteu el web www.turismevalles.com