7 itineraris diferents, i més de 10 hores de continguts per a aprendre i descobrir tot el que necessites saber de la Garriga i el seu entorn i treure el màxim profit a la teva visita.

Com cada any fidels a la cita reprenem les IX Jornades Modernistes de la Garriga del 10 a 12 d'octubre.

 

Comencem els Actes de Commemoració del 81 aniversari del bombardeig i de Foment de la pau. 

Toutes nos visites et visites guidées auront lieu le dimanche à partir de Pâques.
 

Chaque trimestre, depuis le Centre des visiteurs, nous continuons à travailler afin de vous offrir toujours de nouvelles alternatives pour profiter du patrimoine de la Garriga. Au cours de cette été, nous concentrerons nos efforts sur un thème spécifique : La Garriga Rural.

Com cada trimestre, us oferim noves alternatives per a gaudir del patrimoni a La Garriga. Durant aquesta primavera, centrarem els nostres esforços en apropar-vos una temàtica concreta: La Garriga Rural. 

Mentre seguim a porta tancada, hem decidit continuar oferint-vos en la mida del possible els nostres serveis en format 100% online per fer-vos més lleuger el confinament. Entre tots i totes seguim fent "#TurismeACasa" per fer més lleuger el confinament! 

 
 
 
 

Seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de la Garriga ha decidit prendre mesures preventives contra el Coronavirus (Covid-19) i procedir al tancament de les nostres instal·lacions. 

Gràcies per la vostra comprensió.

La Garriga est son patrimoine, ses fêtes et ses habitants. Ne la manquez pas!

Il plonge dans la Garriga plus médiévale. Des visites guidées et visites théâtralisées en La Doma!

 

 

 

 

Des visites guidées à la découverte de l’art nouveau local, chaque deuxième samedi du mois à 10:00 de peuvent balayer (C.Banys., 38-40).

Visites guidées fixe, chaque deuxième samedi du mois. À 12:00 derrière la gare RENFE Garriga.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Dernières Nouvelles

Dimarts que ve (dia 13) comencen les inscripcions al curs d’IP d’aquest any.

Malgrat el confinament, des del Centre de Visitants seguim treballant per tal de oferir-vos sempre noves alternatives per a gaudir del patrimoni a La Garriga. Com cada trimestre, durant aquesta primavera centrarem els nostres esforços en apropar-vos una temàtica concreta: La Garriga Rural.