Treballem per competències curriculars adaptades a cada nivell educatiu

La Garriga és un municipi singular, amb un patrimoni ben conservat i museïtzat i que permet entendre la història i el devenir dels segles a través de l’entorn que l’envolta, els seus monuments i vestigis conservats.

El Centre de Visitants de l’Ajuntament de la Garriga, treballa conjuntament amb les àrees de Patrimoni i Turisme per tal de dissenyar i difondre activitats en els diversos espais que es visiten, fent dialogar la història i el patrimoni, i es troben disseminats en diferents punts de la Garriga.

No funcionen com a àmbits separats i estancs, sinó polaritats que s’entrellacen per confegir un relat flexible i plural del municipi que es basteix des de diferents perspectives.

Cada curs, busquem implementar noves propostes i fer que els nostres tallers i itineraris connectin amb els continguts que exposem, però sobretot facin dialogar la història i el patrimoni, amb el vostre alumnat.

L’equip format per historiadores, educadores i guies, té una llarga trajectòria en la divulgació del patrimoni natural i cultural i té un especial interès en la concreció de productes i serveis adaptatius i innovadors, ideats per donar resposta a les noves necessitats de l’alumnat de Catalunya.

Consulteu el catàleg per aquest curs escolar:

 

 

 

TELF

610 477 823 
ADREÇA DE CORREU info@visitalagarriga.cat
CONTACTE Formulari de contacte
IDIOMES DE LES VISITES català, castellà, anglès o francès

PREUS

1ª hora

2ª hora,

i següents

Grups  70€ 50€
Centres escolars 60.50€ 44.00€
Centres escolars de la Garriga

consultar preus

consultar preus
Escola de primària
Escola de primària
Escola de primària
Escola de primària
Secundària
Secundària
Escola de primària
Escola de primària
Secundària