7 itineraris diferents, i més de 10 hores de continguts per a aprendre i descobrir tot el que necessites saber de la Garriga i el seu entorn i treure el màxim profit a la teva visita.

Com cada any fidels a la cita reprenem les IX Jornades Modernistes de la Garriga del 10 a 12 d'octubre.

 

Comencem els Actes de Commemoració del 81 aniversari del bombardeig i de Foment de la pau. 

All our tours and guided tours will be on Sundays from Easter.
 

This trimester, from the Visitors' Centre we continue to work in order to offer you always new alternatives to enjoy the heritage of La Garriga. During this summer, we will focus our efforts on a specific theme: La Garriga Rural.
 

Com cada trimestre, us oferim noves alternatives per a gaudir del patrimoni a La Garriga. Durant aquesta primavera, centrarem els nostres esforços en apropar-vos una temàtica concreta: La Garriga Rural. 

Mentre seguim a porta tancada, hem decidit continuar oferint-vos en la mida del possible els nostres serveis en format 100% online per fer-vos més lleuger el confinament. Entre tots i totes seguim fent "#TurismeACasa" per fer més lleuger el confinament! 

 
 
 
 

Seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de la Garriga ha decidit prendre mesures preventives contra el Coronavirus (Covid-19) i procedir al tancament de les nostres instal·lacions. 

Gràcies per la vostra comprensió.

La Garriga is its heritage, popular traditions and people. Do not miss it!

It delves into the more medieval Garriga. Visits tours and visits dramatized in La Doma!

 

 

 

Guided tours to discover the local art nouveau, every second Saturday of the month at 10 am from can Brush (c. Banys, 38-40).

Visits guided fixed, every second Saturday of month. At 12 o'clock behind the la Garriga RENFE station. 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Latest news

Dimarts que ve (dia 13) comencen les inscripcions al curs d’IP d’aquest any.

Malgrat el confinament, des del Centre de Visitants seguim treballant per tal de oferir-vos sempre noves alternatives per a gaudir del patrimoni a La Garriga. Com cada trimestre, durant aquesta primavera centrarem els nostres esforços en apropar-vos una temàtica concreta: La Garriga Rural.