Gaudiu de la Garriga responsablement

 

Vil·la tranquil·la, porta d'entrada del Montseny

Des de casa nostra podreu gaudir d'un entorn natural amb una flora i fauna protegides per la Reserva del Parc Natural del Montseny. 

Envoltada de natura i de paisatges molt diversos. Des de les zones de regadiu, passant pels mosaics de camps i boscos, pels vessants muntanyosos del Puiggraciós, dels Cingles de Bertí i del Montseny, i pel paisatge de ribera, que travessa tot el poble seguint el riu Congost.

 

Vila Termal

Les aigües termals broten de la terra a més de 60 graus, un aigua amb propietats minero medicinals que tindran cura del vostre cos. Una oportunitat per gaudir dels espais i relaxar-vos a les aigües termals dels dos balnearis que hi ha a la Garriga.

 

Gaudiu del nostre patrimoni, les nostres tradicions, les festes i costums locals

Festes majors, concerts, activitats del Teatre de la Garriga – El Patronat, jornades gastronòmiques, fires, ... són una oportunitat per conèixer el nostre passat, la cultura i les nostres tradicions.

Amb les visites guiades podreu conèixer quina ha estat la petjada històrica des dels inicis, fa més de 200 anys a la Vil·la romana de Can Terrers, fins a l'actualitat.

 

Mengeu producte local, de temporada i proximitat

Comprant productes de proximitat, milloreu la vostra alimentació, redueius l'impacte ambiental i ajudeu a la pagesia, que poden tenir cura dels nostres paisatges. 

 

Feu un consum responsable dels recursos i minimitzeu els residus

Si us allotgeu a la Garriga, tingueu cura de gastar l’aigua i electricitat de forma responsable, reutilitzant les tovalloles, apagant l’aixeta o l’interruptor de la llum quan no ho necessitis. 
A la natura emporteu-vos una cantimplora i carmanyola per minimitzar els residus, i recolliu aquelles deixalles que genereu.

Tingueu cura de llençar els residus en els dies que pertoca, segons el porta a porta.

 

Compreu al comerç de proximitat

Passegeu-vos pels carrers i apropeu-vos a les botigues tradicionals, aquí podreu trobar-hi des de d’alimentació de proximitat, a artesania, productes i serveis.

Comprant en aquests llocs col·laboreu a mantenir el comerç de proximitat i al desenvolupament del territori, amb persones que poden treballar en el propi municipi.