Participem en el Festival de la Infància de la Garriga (3 i 4 de Juny)

El proper cap de setmana, 3 i 4 de juny, la Garriga s'omplirà de propostes per gaudir del lleure i l'oci infantil, amb activitats de marcat caire familiar, durant el 2n Festival de la Infància de la localitat. Jocs, contes, tallers i fins a una vintena de cites us esperen per passar dos dies divertits i plens de descobriments.

Des del Centre de Visitants us proposem també una activitat. Serà a Rosanes, on es portarà a terme el joc familiar "Rosanes: els secrets d’un aeròdrom de guerra (1937-1939)" .

Es tracta d'una activitat centrada en un “petit joc de pistes” combinat amb explicacions sobre l’Aeròdrom de Rosanes. Al ser un itinerari força llarg, comptant l’anada i tornada, en aquest cas s’adaptarà l’activitat només a una zona de la seva totalitat. L’àrea compresa entre el casal de Rosanes fins als dos refugis elementals, un al costat de la Hípica i l’altre al costat de la masia de ca l’Ernani. 

El fil conductor principal de l’activitat serà el tema de l’espionatge de guerra i el secrets que amaga Rosanes. L’objectiu principal de l’activitat és donar a conèixer el patrimoni de la Guerra de la Garriga a les famílies, i que a través de petits jocs o activitats es vagin descobrint aspectes essencials del l’aeròdrom de Rosanes: com quines parts el conformaven, quins avions hi residien, qui hi treballava, testimonis d’aquells moments, fets i anècdotes, etc. ).

Si esteu interessats en participar-hi, podeu informar-vos trucant al 610.477.823 o escrivint a info@visitalagarriga.cat