Fires i festes

FIRES I FESTES A LA GARRIGA

La Garriga es caracteritza per ser un poble amb gran activitat cultural, comercial i associacionista. Té un calendari farcit de festes, fires i esdeveniments de tot tipus. Si consulteu l’agenda d’activitats hi trobareu el calendari detallat de tots els actes i activitats que, quasi dia a dia, es celebren al poble.

Des de l'Ajuntament i conjuntament amb les entitats, s'organitzen desenes d'activitats durant tot l'any. Algunes d'elles s'han consolidat i han esdevingut punt de trobada tant de garriguencs i garriguenques com de visitants.

En aquest apartat, trobareu un espai amb la informació bàsica per conèixer els principals esdeveniments, aquells que, partint de la festa i la cultura popular, de la història i el patrimoni, o de la gastronomia i el comerç, poden concentrar un públic més nombrós i un interès més general.

1r TRIMESTRE (gener - febrer- març)

Cavalcada de Reis amb el Mag Garriviu i el campament Reial, la Mitja i la seva festa de presentació, els Tres Tombs amb la benedicció d'animals domèstics i el Carro del Fato, la Travessa Viladrau-la Garriga, el Carnestoltes i la Fira de la botifarra.

Així mateix durant el primer trimestre comptem amb una intensa programació que recull els Actes de Conmemoració del bombardeig de la Garriga. 

2n TRIMESTRE (abril - maig - juny)

Sant Jordi, el Dia Internacional de la dansa, les festes de barri, l'aplec de sardanes. i les catifes de flors pels volts de la celebració de Corpus.

3r TRIMESTRE (juliol - agost - setembre)

La primavera ens porta la rebuda de la Flama del Canigó, per deixar pas als Divendres a la fresca, cicles musicals, sopars d'estiu i la Festa Major d'agost. 

4t TRIMESTRE (octubre - novembre -decembre)

El setembre comença sempre amb la Botiga al carrer, la Diada i les Jornades Europees de Patrimoni per deixar pas a la Bicicletada popular i la trobada de cotxes clàssics.

Tanquen l'any, les Jornades Modernistes a principis d'octubre, la Diada de Sant Cristòfol, el Dia de la Gent Gran, la Castanyada i la Festa de la Llum.

Aprofiteu les fires i les festes per conèixer la Garriga més a fons!!

Galeria: