Notícies

Noves activitats primaverals per als propers mesos que us permetran gaudir de la Garriga, visites guiades, teatralitzades, activitats per a tots els públics. Des de les visites de la Doma, apropar-vos a la vil·la romana de Can Terrers, el modernisme o quina petjada va deixar la guerra civil després del seu pas de la Garriga.

Consulta la nova oferta d'activitats i busca aquella que millor encaixi amb allò que esteu buscant:

Us portem una guia extensa de les sortides que es faran cada diumenge fins que acabi l'any 2021. 

Amb aquestes passejades volem fomentar les visites al parc i als seus voltants, ja que és un entorn molt ric en quant a recursos. 

Dins d'aquesta guia trobareu informació detallada de cada mes, activitats que es poden fer dins del parc, preus de les sortides, durada i dificultat d'aquestes, serveis que s'ofereixen, entre d'altres dades importants.

Marca col·lectiva Botifarra de la Garriga

El projecte vol ser una eina de suport al sector cansalader i un nou actiu identificador del municipi

De la mà de l'historiador i guia Marc Jobani, d'@andronacultura i sota la iniciativa de les àrees de patrimoni i @igualtat_lagarriga vam poder redescobrir l'altra Garriga en marc del #25novembrediainternacionalcontralaviolenciamasclista

 

Es va recòrrer una vila plena d'històries silenciades durant segles, construïda sobre les memòries invisibilitzades de generacions desprovistes dels seus drets més fonamentals.

 

Maternitat, educació, matrimoni, oci, religiositat, treball, persecució, sexualitat...

 

Malgrat la incertesa d'aquests últims mesos desde l'@ajlagarriga i el Centre de Visitants hem seguit apostant per mantenir-nos obertes, per adaptar els nostres serveis i productes a les noves necessitats dels nostres públics sempre d'acord a les mesures sanitàries recomenades.

Som conscients dels reptes que afronta el sector en els propers anys, i és per això que més que mai seguim apostant per el futur.