La piscina d'estiu de la Garriga estarà oberta del 25 de juny fins al 8 de setembre.

L'horari serà de dilluns a divendres de 10 a 19.30 hores i els caps de setmana i festius d'11 a 19.30 hores.

S'hi podrà accedir comprant l'entrada o amb abonament de temporada. Les persones abonades anualment a les piscines, tenen l'entrada a la piscina d'estiu inclosa.

El dia 3 de juny començarà la venda d'abonaments per aquest estiu.

Més informació de les instal·lacions aquí

El Tast de la Mitja tindrà lloc el dissabte 26 d'octubre a les 10.30 hores. Les inscripcions ja estan obertes.

El Tast de La Mitja, organitzat per l’Associació Esportiva La Mitja, amb la col·laboració dels ajuntaments de la Garriga, les Franqueses, Canovelles i Granollers, ha obert el període d'inscripcions de l'edició del 2024, que s'allargarà fins al 21 d’octubre o quan s’assoleixin les 3.000 persones inscrites.

La cursa atlètica de 10 km se celebrarà el dissabte 26 d'octubre, amb sortida al Passeig de la Garriga i arribada a Canovelles.

L'ASIC organitza de nou el concurs d'aparadors, una de les activitats comercials ja tradicionals pel Corpus.

Des del 31 de maig fins al 8 de juny, torna el concurs d'aparadors que organitza l'associació de comerços i serveis de la Garriga, l'ASIC. Durant aquests dies, podeu fer de jurat popular i votar els aparadors que més us agradin a través dels codis QR que trobareu als 25 establiments que hi participen.

També hi haurà el vot d'un jurat professional.

L'aparador guanyador de la 38a edició del concurs es coneixerà el 8 de juny.

Gaudeix de les diverses activitats que es fan en motiu de la festa de Corpus de la Garriga.

DIVENDRES 24/05

  • A les 19 h, Conferència i presentació del llibre 'Corpus, 700 anys de festa a Catalunya' a la Fundació Maurí (c. de Cardedeu, 17) a càrrec de Carles Freixes Codina, director del Museu Diocesà i Comarcal de Solsona i estudiós de la cultura popular.

 

DISSABTE 25/05 

Del 18 al 25 de maig es programen concerts gratuïts i de pagament a diferents espais del municipi.

El festival arrencarà el 18 de maig amb diverses actuacions gratuïtes a la Plaça del Silenci, destaques l'actuació de David Soler i Marcel Bagés,  el Combo de l'aula de música de la Garriga amb la Big band de l'escola municipal de l'Ametlla del Vallès i la Garreggae.