Notícies

Com cada any la Garriga organitza les seves Jornades Modernistes.Per vuitè any consecutiu, podreu visitar la Garriga i fer un viatge a l’inici del segle XX.

El consistori organitza del 4 al 6 d'octubre un ampli programa d'espectacles, tallers, xerrades, concerts i moltes activitats. 

Des de l'Àrea de Patrimoni de l'Ajuntament s'ha treballat en l'elaboració d'un nou plànol urbà del municipi i un nou plànol turístic.

A més del carrerer conté informació sobre la situació dels principals edificis de serveis i els diferents punts d'interés. El plànol a més compta amb un recorregut històrico-artístic recomenat per conèixer el patrimoni garriguenc.

ACTIVITATS JULIOL 2019
OBERTURA DEL CENTRE DE VISITANTS EN HORARI D’ESTIU

De dimarts a diumenges, i festius: de 10h a 14h
Divendres i dissabtes: de 16h a 19h

Divendres, 05 de juliol
A les 19.00h, des del Centre de Visitants
NITS D’ESTIU: “L’esclat de l’oci nocturn a la Garriga modernista!”
(Ruta amb tast)

Dissabte, 06 de juliol
A les 18.00h, a l’església de la Doma
VISITA GUIADA A LA DOMA: “La Doma. Tresor medieval de la Garriga”

El próximo miércoles, 27 de marzo de 201 a las 17h el Ayuntamiento pone en marcha un nuevo itinerario Los caminos de la comida. La transformación de la Garriga a través de la alimentación que recorrerá los espacios históricos de la Garriga vinculados a la producción y al Comenzando local de alimentos. El objetivo es mostrar las transformaciones en el consumo alimentario y la diversidad de maneras de alimentarse en la Garriga a lo largo del tiempo.

Te apuntas?

Desde el Centro de Visitantes participaremos con un programa de actividades a precios promocionales.


Del 9 al 10 de marzo nos podrás encontrar en el stand de la Plaza de la Iglesia (el Centro de Visitantes permanecerá cerrado).
Podrás disfrutar además visitas a precios especiales:
 

SÁBADO, 9 de marzo:
Itinerario guiado: "El Modernismo de la burguesía. Arquitectura, aguas y jardines"
Visita guiada al Refugio antiaéreo de la estación
 

Pages