Notícies

Com cada any la Garriga organitza les seves Jornades Modernistes.Per vuitè any consecutiu, podreu visitar la Garriga i fer un viatge a l’inici del segle XX.

El consistori organitza del 4 al 6 d'octubre un ampli programa d'espectacles, tallers, xerrades, concerts i moltes activitats. 

Des de l'Àrea de Patrimoni de l'Ajuntament s'ha treballat en l'elaboració d'un nou plànol urbà del municipi i un nou plànol turístic.

A més del carrerer conté informació sobre la situació dels principals edificis de serveis i els diferents punts d'interés. El plànol a més compta amb un recorregut històrico-artístic recomenat per conèixer el patrimoni garriguenc.

ACTIVITATS JULIOL 2019
OBERTURA DEL CENTRE DE VISITANTS EN HORARI D’ESTIU

De dimarts a diumenges, i festius: de 10h a 14h
Divendres i dissabtes: de 16h a 19h

Divendres, 05 de juliol
A les 19.00h, des del Centre de Visitants
NITS D’ESTIU: “L’esclat de l’oci nocturn a la Garriga modernista!”
(Ruta amb tast)

Dissabte, 06 de juliol
A les 18.00h, a l’església de la Doma
VISITA GUIADA A LA DOMA: “La Doma. Tresor medieval de la Garriga”

Mercredi 27 mars 201 à 17h, la mairie lance un nouvel itinéraire Les chemins de la nourriture. La transformation de La Garriga à travers l'alimentation qui couvrira les espaces historiques de La Garriga liés à la production et à la nourriture locale. L'objectif est de montrer les transformations de la consommation alimentaire et la diversité des modes d'alimentation dans la Garriga au fil du temps. Un regard réfléchi sur le riche patrimoine culinaire et le panorama gastronomique, social et historique de la commune.

Après le succès des dernières éditions, la Fira de la Butifarra 2019 revient à La Garriga pour promouvoir ce produit de qualité locale. Du 9 au 10 mars, nous organiserons un événement visant à promouvoir le commerce local et la municipalité. En commençant par l’un des produits les plus emblématiques de la ville - la saucisse -, vous découvrirez la production traditionnelle de cette saucisse dans la municipalité, ainsi que toute une gamme d’options récréatives et culturelles.


Est-ce que vous nous rejoignez?

Pages