#MuseumWeek

Garriguencs durant la Guerra Civil

Vam voler que malgrat l'estat de confinament que implicava la quarantena no deixessiu de passar-ho bé, i quina millor forma que gaudint i fent-vos vostre el patrimoni. Us vam convidar a participar en aquesta acció de la #MuseumWeek . Ho podieu fer pujant al vostre perfil una imatge representant, figurada o creativament, aquesta imatge del conegut retaule de l'Església de la Doma. Deixant volar la imaginació i sobretot etiquetant-nos per poder-vos compartir.

Per això, durant la #MuseumWeek hem creat diversos posts, un per dia, per donar suport a aquest moviment:

"Avui, com ahir, els herois i heroïnes són aquells qui donen el millor de sí mateixos, per tal de preservar el mayor nombre de vides possible davant les crisis sanitàries. La Garriga, durant la Guerra Civil va a ser un punt sanitari de primer ordre amb espais com L'Asil Hospital i l'Hotel Balneari Blancafort. En la imatge infermera en un hospital militar a la reraguarda. Dones, profesionales, supervivents al servei de la vida i la comunitat."

"Si en una cosa estem d'acord tot l'equip del Centre de Visitants de la Garriga, és en què el que més enyorem durant aquest confinament és el contacte amb vosaltres. Enyorem les rutes, els carrers, els visitants, les preguntes, els riures, les experiències i l'aprenentatge compartit ... Enyorem fer-vos arribar el bo i millor del nostre patrimoni i que us hi enamoreu amb la mateixa passió que nosaltres. Enyorem fer parlar les pedres i reviure-les, cada dia a través dels vostres ulls. Comptem els muere per tornar-nos a trobar."