"L'Arxiu de Pedra": Visites teatralitzades a l'Església de La Doma

L'estiu porta novetats en l'oferta turística de la Garriga en forma de visites dramatitzades a l'Església de la Doma, un dels elements patrimonials més interessants del municipi.

Les visites porten per nom el suggerent títol de "L'Arxiu de Pedra" i combinaran la visita guiada tradicional amb l'aparició de personatges que permetran viatjar a través de la història de l'edifici i, és clar, a través de la història dels garriguencs i garriguenques.

Les visites es realitzaran els dies 22 de juliol, 19 d'agost i 2 de setembre, a les 19:30h, i estan promogudes per l'Àrea de Patrimoni de l'Ajuntament i el Centre de Visitants, comptant també amb el suport de la Diputació de Barcelona. El guiatge l'assumeix el personal del Centre de Visitants, mentre que l'ambientació i els personatges són interpretats per AURA, didàctica i difusió cultural.

L'import de l'activitat és de 12 euros i resulta gratuïta per als menors de 8 anys. En acabar el recorregut, s'oferirà el "Tast del Domer", una degustació de productes locals, inclòs en el preu de la visita.

Per assistir-hi, cal que reserveu la vostra plaça amb antel.lació a : info@visitalagarriga.cat / 93 113 70 31

Us animem a que conegueu la veïna més antiga de la Garriga, l'església de La Doma! Més de 1000 anys de vida, continguts en aquest particular "Arxiu de Pedra". I si ens acompanyeu, no deixeu de compartir les vostres opinions i fotos a Instagram (#arxiudepedra) i Twitter (@arxiudepedra)