1er Itinerari Calidoscòpic per La Garriga

El proper Diumenge 6 de desembre us proposem una ruta alternativa pel patrimoni de La Garriga. 

Un nou itinerari organitzat pels autors de La Guia Calidoscòpica de la Garriga i conduït per personal del Centre de Visitants i combinarà explicacions de caire més tècnic amb lectures, anècdotes i altres activitats. 

La passejada s'iniciarà a la Plaça Narcisa Freixas a les 11h i recorrerà les principals fites del modernisme d'estiueig presents al Passeig tot finalitzant al Centre de Visitants. 

Com els seus propis autors expliquen, la "Guia Calidoscòpica de la Garriga" és un llibre creat per diversos artistes garriguencs, proposa una original passejada pel poble, valent-se d’il·lustracions, fotografies, tècniques mixtes i textos narratius i poètics. La temàtica del llibre combina la reivindicació patrimonial i de l’entorn natural amb la crítica social i la desmitificació, alhora que atorga diverses concessions a la nostàlgia i el costumisme.

Per aquesta activitat cal inscripció prèvia per e-mail a info@visitalagarriga.cat o per telèfon al 931 137 031. Tarifes: Entrada individual 4,5€ / reduïda 3€ / menors de 8 anys gratuït.