18 de juny: Diada de Corpus

El proper cap de setmana la Garriga es vesteix de festa per a celebrar la Diada de Corpus d'enguany, que serà diumenge dia 18. Prèviament, s'hauran programat tot un seguit d'activitats per anar fent boca i que podeu consultar aquí.

Des del Centre de Visitants us oferirem també tot un seguit de propostes per viure la festa intensament. Així, dissabte 17 podreu apuntar-vos a dues visites guiades: a les 10h, "Modernisme popular", una passejada per la cara més oculta del legat modernista local i, a les 12h, un recorregut per l'interior del refugi antiaeri de l'estació. Per les dues activitats cal inscripció prèvia (info@visitalagarriga.cat / 610 477 823)

I el dia de Corpus, 18 de juny, a banda d'atendre-us directament en el Centre de Visitants (horari: 10-14h i 16-19h), us facilitarem l'entrada lliure a espais patrimonials singulars del municipi: Can Raspall, Jardins de Can Barbey, Refugi Antieri, Església de la Doma i Fundació Maurí. Tots ells comptaran amb portes obertes de 11-14h i de 17-19h, a excepció de La Doma que només obrirà al matí.

Aprofiteu la vostra estada a la Garriga per conèixer-la a fons!