Per Nadal, regala Cultura!

El Centre de Visitants de la Garriga engega una promoció que permetrà, aquestes festes, adquirir els productes que es venen a la botiga de l’equipament a un preu més reduït de l’habitual. A través de la iniciativa “Regala cultura!”, el centre ofereix  la possibilitat d’adquirir 5 paquets de productes amb materials diversos. 

Els paquets, que es posen a la venda amb un 30% de descompte, inclouen productes inspirats en el turisme i el patrimoni de la Garriga. Entre els productes de la botiga el públic hi pot trobar llibres especialitzats, punts de llibre, i tasses i imants amb dissenys exclusius, entre d’altres. A més, la compra dels 5 paquets que s’ofereixen inclou també el lloguer d’una guia virtual GUIMO per fer un itinerari turístic per la Garriga.

Pensats per regalar durant aquestes festes, els paquets ja estan disponibles. A més de fer-se durant el període nadalenc, els descomptes també s’aplicaran en altres dates assenyalades del municipi, com són la diada de Corpus, la Festa Major o les Jornades Europees del Patrimoni.