Horaris i activitats durant el Pont de la Puríssima

El Centre de Visitants mantindrà les seves portes obertes durant tota la setmana del Pont de la Puríssima, a excepció del dilluns 4. Així, de dimarts 5 a diumenge 10, l'horari d'atenció serà de 10h a 14h, ambdòs inclosos.

A més del servei habitual d'informació i assessorament turístic, el Centre de visitants us oferirà tot un seguit de sortides guiades que esperem que siguin del vostre interès:

- dimecres 6 de desembre, a les 10h, i amb sortida des de Can Raspall (c/Banys, 40) es realitzarà la Ruta Guiada "El modernisme popular"

- divendres 8 de desembre, a les 10h, i amb sortida des de davant del Casal de Rosanes, es portarà a terme l'Itinerari guiat del Camp d'Aviació de Rosanes

- dissabte 9 de desembre, a les 10h, i amb sortida des de Can Raspall (c/Banys, 40), s'inicirà la Ruta Guiada "El modernismes de la burgesia. Arquitectura, aigües i jardins" . Aquest itinerari inclou la visita, per primer cop, de l'actual Hotel Edelweiss (antiga Torre Enriqueta), una magnífica motra d'arquitectura i mobiliari modernista.

Totes les visites requereixen inscripció prèvia. podeu formalitzar-la a: info[at]visitalagarriga[dot]cat / 610 477 823

Preus:

  • entrada individual-4,5 euros;
  • entrada reduïda (joves, aturats, jubilats)-3 euros;
  • infants menors de 8 anys, gratuïta.
Galeria: