Curs de formació de guies-intèrprets en llocs amb valor patrimonial.

A partir del dia 4 de setembre ja us podreu inscriure al nou curs que us proposem des de l'Àrea de Patrimoni de l'Ajuntament de La Garriga i el Centre de Visitants. Es tracta d'una formació especialment dirigida a persones que treballin o vulguin treballar en l'àmbit del turisme, la gestió i comunicació del patrimoni, espais naturals protegits, museus, jaciments arqueològics, etc. 

El Curs de Formació de guies-intèrprets en llocs de valor patrimonial es portarà a terme durant els dies 17 i 18 d'octubre a Can Raspall (c/ Banys , 40) de La Garriga. Tindrà com objectiu aprendre a utilitzar les tècniques bàsiques de la Interpretació Patrimonial (IP) per a la conducció i guiatge del públic visitant d'indrets patrimonials d'interès. Durant 16 hores formatives -repartides entre les dues jornades de durada- es combinarà teoria i pràctica, parant atenció al disseny d'activitats interpretatives, la cura del públic amb necessitats especials, etc.

L'equip docent pertany a una de les empreses espanyoles amb més recorregut dins de la difusió del patrimoni i l'aplicació dels principis de la IP, Ambientarte. La matrícula pel curs és de 40 euros per al públic general i de 20 per a estudiants i persones a l'atur.

Al final d'aquest article trobareu el flyer informatiu del curs així com la fitxa que haureu d'omplir si esteu interessats en realitzar-lo. Us recordem que les inscripcions començaran a partir del mes de setembre.

Si necessiteu ampliar la informació, podeu dirigir-vos a: patrimoni[at]ajlagarriga[dot]cat o trucar al 93.113.70.31.