Curs de formacció en redacció de textos interpretatius

El passat 26, 27 i 28 d'octubre s'ha celebrat a la Garriga el Curs de formació en reacció de textos interpretatius. Aquest ha estat el tercer any consecutiu que l'Ajuntament de la Garriga organitza un curs d'Interpretació del Patrimoni.

Enguany ha estat impartit per Alberto Jiménez, expresident de l'Asociación para la Interpretacción del Patrimoniocoordinador del Seminario de Interpretación del Patrimonio Natural y Cultural i soci de la Sociedad de Educación Ambiental Ostadar.

El curs ha tingut un gran èxit tant en participació, amb totes les places cobertes, com en resultats. La valoració de tots els seus participants ha sigut altament positiva valorant que tot el contingut teòric del curs s'ha pogut complementar amb una part pràctica molt completa.

El curs s'ha celebrat a Can Raspall, però tots els seus participants han pogut conèixer i treballar tant en el Centre de Visitants com en el Riu Congost, espais on s'han realitzat les valoracions finals de gran varietat de textos i plafons interpretatius, alguns d'ells in situ.