Curs: Com dinamitzar activitats turístiques

CURS INTERPRETACIÓ DEL PATRIMONI: COM DINAMITZAR ACTIVITATS TURÍSTIQUES DES D'UNA VISIÓ INTERPRETATIVA I CREATIVA

L'Ajuntament de la Garriga ha organitzat un curs de formació sobre com dinamitzar activitats turístiques des d'una visió interpretativa i creativa. El curs tindrà una durada de 20 hores, repartides en els matins i les tardes dels dies 21 i 22 i el matí del 23 de novembre de 2018, i es realitzarà, bàsicament, a la sala polivalent de can Raspall.

Creiem realment que el curs, que parla de la utilitat de vincular la Interpretació del Patrimoni i la creativitat en la gestació i creació de propostes turístiques, pot ser interessant per a molta gent.

Serà impartit per una professional amb molta experiència en els camps de la Interpretació del Patrimoni i del Turisme a Galícia, i, alhora, membre de la directiva de l'Asociación para la Interpretación del Patrimonio, María Elvira Lezcano González "Mavi".

Està dirigit al personal vinculat a la mateixa gestió turística i patrimonial garriguenca i obert també a d'altres professionals vinculats al turisme, el patrimoni, el medi ambient, la promoció econòmica, a estudiants i persones que s'estiguin formant en aquests àmbits, i, en general, a la població interessada en formar-se en una disciplina poc coneguda en el nostre entorn, però amb interessants expectatives professionals en el futur immediat.

CLIQUEU AQUÍ PER OMPLIR EL FORMULARI ON LINE PER LES INSCRIPCIONS