Crida per recopilar imatges antigues de la Garriga

Amb la intenció d’aprofundir en el coneixement rural del municipi, l’Ajuntament fa una crida entre la població per recopilar imatges antigues del municipi.

En concret, es demanen imatges relacionades amb la vida a la Garriga fins als anys 50 o 60 del segle XX (imatges familiars, dels treballs, de carrers, de paisatges, de festes, etc.), que passaran a formar part d’un arxiu fotogràfic sobre la Garriga rural. La idea és que el material recopilat aporti nova informació sobre el passat agrícola de la Garriga i, de fet, s’espera poder fer servir les fotografies per a l’audiovisual i el llibre sobre la història rural del poble.

La recollida de fotografies es farà tots els dimecres de febrer de 9 a 14 hores a l’àrea de Patrimoni, ubicada a la 4a planta de l’Ajuntament Les imatges es retornaran al mateix moment a la persona propietària, ja que se’n faran còpies digitals i no caldrà deixar els originals en dipòsit.

Per a més informació cal contactar amb l’Àrea de Patrimoni de l’Ajuntament trucant al 93 860 50 50 (ext. 1321) o escrivint a patrimoni[at]ajlagarriga[dot]cat.