7ª Fira de la Botifarra de la Garriga

La 7ª Fira de la Botifarra de la Garriga els propers dies 2, 3 i 4 de març

La Fira de la Botifarra, que se celebrarà del 2 al 4 de març, amplia l’espai de restauració al centre de la plaça de l’Església per acollir l’espai gastronòmic i l’espai cansalader i on també es faran demostracions i activitats com la calderada termal o el taller de fer botifarres.

Setmana Gastronòmica amb motiu de la Fira de la Botifarra

Del 23 de febrer al 4 de març una vintena de restaurants de la Garriga participaran de la Setmana Gastronòmica amb motiu de la seva Fira de la Botifarra, que arriba el cap de setmana del 2, 3 i 4 de març.

La jornada comptarà amb una cinquantena de parades entre les quals cal destacar les dels cansaladers locals que oferiran degustacions del producte en totes les seves varietats: crua, cuita, negra, d’ou, de bolets, de ceba, d’escalivada... Durant els dies de la fira, el comerç del poble tindrà oberts els seus establiments  i  l’Associació Agrària de la Garriga acompanyada de  productors de proximitat oferiran olis, mel, diferents formatges, melmelades i altres productes artesans.      

Organitzada per l’Ajuntament, la cita ja consolidada en el panorama català, permet descobrir, també,  els principals atractius turístics del municipi amb les rutes guiades que organitza el Centre de Visitants.