Festival de jazz 2024

Del 18 al 25 de maig es programen concerts gratuïts i de pagament a diferents espais del municipi.

El festival arrencarà el 18 de maig amb diverses actuacions gratuïtes a la Plaça del Silenci, destaques l'actuació de David Soler i Marcel Bagés,  el Combo de l'aula de música de la Garriga amb la Big band de l'escola municipal de l'Ametlla del Vallès i la Garreggae.

L'endemà a la mateixa hora, Darius Jones, actuarà al Teatre de la Garriga, el Patronat. Darius Jones ha creat una veu personal com a saxofonista i compositor, ha estat molt valorat per la crítica, abraçant la innovació i la tradició de la música negra. L'acompanyen dues figures puntals de la improvisació novaiorquesa, en GeraldCleaver i en Chris Lightcap.


El 24 de maig es farà un homenatge a Marianne Brull, dins dels Millors Festivals amb en Joni Sigil i Vasco Trilla a la Llibreria Strogoff. Més tard, a la plaça del Silenci es farà l'actuació gratuïta de "Ritas", un projecte de música contemporània que se centra en el reggae i destaca per la seva innovació en fusionar-lo amb estils com el jazz, el funk i ritmes africans.

Joana Casanova i Falcón Trujillo faran els darrers concerts que poaran el punt i final al festival de Jazz de la Garriga. 

Consulteu tota la informació aquí: