Zona de pícnic de Can Terrers

Des d’aquest 1 de juliol i fins a finals de setembre, Can Terrers compta amb un nou espai d’oci, amb l’oferta gastronòmica de food trucks cada dia, i amb propostes culturals de petit format els divendres i dissabtes.

La zona de pins de Can Terrers es converteix aquest estiu en un nou punt de trobada i oci adreçat a la ciutadania i, especialment, al jovent de la Garriga.

I és que, des del mes juliol i fins a finals de setembre (amb l’excepció dels dies 1 a 21 d’agost), s’hi instal·laran food-trucks que oferiran el seu servei de restauració, amb ambientació lumínica i musical. També es proposarà al sector de la restauració de la Garriga la possibilitat que hi participin oferint els seus serveis.

A més, la proposta es complementa amb una sèrie d’activitats culturals de petit format, que podran incloure espectacles de màgia, concerts, monòlegs, projecció de pel·lícules...

Les persones que s’hi acostin, hi trobaran bancs, banys i fonts d’aigua portàtils, per tal de garantir la seva comoditat.

L’espai funcionarà de 20.30 a 01 hores cada dia, i fins les 02 hores els divendres i dissabtes que, a les 22 hores, comptaran amb alguna d’aquestes propostes culturals.