La Garriga, escenari modernista

"Els bons aires del Montseny i les aigües termals que van atreure la burgesia del s XIX, ens permeten gaudir de l'art i l'arquitectura de les torres modernistes i noucentistes de l'estiueig" 

Agenda

VISITA GUIADA: “Microvisita al Refugi antiaeri de l’estació de la Garriga”
-

Més de 100 metres de galeries subterrànies foradades a la roca, testimoni del treball col·lectiu de tot un poble per fer front a l'amenaça dels bombardeigs feixistes que va patir la Garriga durant la Guerra Civil espanyola.

Festa Major de la Garriga
-

La Festa Major de la Garriga d'aquest any, que es farà del 30 de juliol al 3 d'agost, comptarà amb una cinquantena d’activitats descentralitzades amb reserva prèvia d'entrada per complir amb totes les garanties sanitàries establertes.

ITINERARI GUIAT: “Microvisita al Modernisme"
-

Itinerari que recorre els espais més significatius de la Garriga modernista i ens descobreix el nou eixample garriguenc creat entre el final del segle XIX i l’inici del segle XX. Una ciutat jardí residencial, burgesa, i termal que naixia entre camps i boscos.

Notícies

Promovem l'ús de la bicicleta
dl., 19/07/2021 - 17:47
L'Ajuntament i l'entitat Pedalem la Garriga han editat una guia pedalable amb rutes que enllacen el municipi amb altres localitats properes.
Gaudim de l'estiu
dl., 19/07/2021 - 16:49

Activitats per als propers mesos que us permetran gaudir de la Garriga, visites guiades, teatralitzades, activitats per a tots els públics.

Endinsa't al Parc i descobreix-lo
dl., 19/07/2021 - 15:59
La xarxa de parcs naturals de la Diputació de Barcelona ha posat a disposició 32 rutes de senderisme per poder endinsar-te al Parc Natural del Montseny.

Destacats