Un itinerari turístic en bicicleta per descobrir la Garriga antiga

Dins les activitats de la Festa de Corpus, el proper dissabte 1 de juny s’organitza una ruta guiada en bicicleta per seguir l’itinerari turístic “De l’Antiguitat a l’Edat Mitjana”. L’activitat començarà al Centre de Visitants a les 18 hores i tindrà una durada aproximada de dues hores.

Amb aquesta sortida, les persones participants podran fer un breu recorregut pels poblaments antic i medieval de la Garriga i veure les diverses formes d’ocupació i explotació del territori que s’han implantat al llarg dels segles. La ruta permetrà entendre com ha canviat l’entorn garriguenc des de l’època ibèrica, passant per la gran petjada romana i arribant als masos medievals i la seva evolució fins als nostres dies. L’itinerari passa per algunes de les grans icones del patrimoni garriguenc: la Doma, Santa Maria del Camí,la vil·la romana de Can Terrers, can Nualart i Rosanes, entre d’altres.

Per apuntar-se a la visita no cal inscripció prèvia. Per a més informació i preus podeu clicar aquí o escriure a info@visitalagarriga.cat.

A més d’aquesta proposta, la Festa de Corpus compta també amb tot un programa de visites guiades als principals punts d’interès turístic i cultural de la Garriga. Les visites es podran fer el mateix 2 de juny - al matí i també a la tarda- i tota la informació es pot trobar al web www.corpuslagarriga.org.