Nou Curs de Formació en disseny d'itineraris interpretatius giuats

L’Ajuntament de la Garriga ha organitzat un curs de formació en disseny d’itineraris interpretatius guiats 

El curs tindrà una durada de 20 hores, repartides en els matins i les tardes dels dies 23 i 24 i el matí del 25 d’octubre de 2015, i es realitzarà, bàsicament, a la sala polivalent de can Raspall. Serà impartit per un dels professionals més reconeguts de la disciplina de l’Estat espanyol, Francisco J. Guerra Rosado (de SEEDA).

Està dirigit al personal vinculat a la mateixa gestió turística i patrimonial garriguenca, però obert també a d’altres professionals vinculats al turisme, el patrimoni, el medi ambient, lapromoció econòmica, a estudiants i persones que s’estiguin formant en aquests àmbits, i, en general, a la població interessada en formar-se en una disciplina poc coneguda en el nostre entorn, però amb interessants expectatives professionals en el futur immediat.

Fa anys que l’Àrea de Patrimoni de l’Ajuntament està abordant projectes innovadors a l’entorn del patrimoni i de la seva posada en valor. En aquest sentit, la nova gestió del Centre de Visitants i l’oferta turística de la Garriga que es van iniciar el 2014 tenen en la Interpretació del Patrimoni com a disciplina un dels seus pilars bàsics.

Les inscripcions s’obren el dia 7 de setembre, per a més informació:

 info[at]visitalagarriga[dot]cat, o bé trucant-nos al 93 113 70 31/610 477 823

Descarregueu-vos més avall les instruccions de matriculació i la fitxa d'inscripció!!

 

 

Galerie: