Per Nadal, regala Cultura!

Tots els productes oferts en les promocions de "Regala Cultura!"

El Centre de Visitants de la Garriga engega una promoció que permetrà, aquestes festes, adquirir els productes que es venen a la botiga de l’equipament a un preu més reduït de l’habitual. A través de la iniciativa “Regala cultura!”, el centre ofereix  la possibilitat d’adquirir 5 paquets de productes amb materials diversos. 

Els paquets, que es posen a la venda amb un 30% de descompte, inclouen productes inspirats en el turisme i el patrimoni de la Garriga. Entre els productes de la botiga el públic hi pot trobar llibres especialitzats, punts de llibre, i tasses i imants amb dissenys exclusius, entre d’altres. A més, la compra dels 5 paquets que s’ofereixen inclou també el lloguer d’una guia virtual GUIMO per fer un itinerari turístic per la Garriga.

Pensats per regalar durant aquestes festes, els paquets ja estan disponibles. A més de fer-se durant el període nadalenc, els descomptes també s’aplicaran en altres dates assenyalades del municipi, com són la diada de Corpus, la Festa Major o les Jornades Europees del Patrimoni.

Galerie: