JOC DE PISTES A ROSANES PER LA FESTA MAJOR 2015

La Festa Major de la Garriga se celebrarà els propers dies 30 i 31 de juliol, i 1,2 i 3 d'agost

Enguany, en motiu de la Festa Major 2015, el Centre de Visitants organitza un Joc de Pistes a Rosanes, especialment preparat per a públic familiar.

DESCRIPCIÓ DEL JOC:

Durant la Guerra Civil Espanyola (1936-1939) es va construir a Rosanes un Camp d'Aviació militar, amb les instal·lacions corresponents: camps d'aterratge, refugis simples i refugis antiaeris, instal·lacions per els militars (caserna, cuina-menjador, pati d'armes, etc.). 

 "Ens trobem al camp d’aviació de Rosanes... som al desembre de 1939...La guerra està arribant a la seva fi i els dos fronts bèl·lics, el feixista i el republicà, tenen espies entre les seves files que intenten amb tots els mitjans robar informació rellevant que pugui decantar la guerra..." Els participants hauran de superar diferents proves per obtenir la informació completa que ens pot ajudar a deixar enrera la guerra!!

L'activitat serà el proper Dissabte, 1 d'agost, a les 17.30h des del davant del casal de Rosanes, i cal inscripció prèvia enviant un mail a info[at]visitalagarriga[dot]cat o bé trucant al 93 113 70 31 / 610 477 823.

PLACES LIMITADES!!

L'activitat és gratuïta.