VIU LA DOMA AQUEST ESTIU A LA GARRIGA

La mirada curiosa de la Doma, aquest estiu a la Garriga!

El Centre de Visitants organitza per aquest estiu propostes molt interessants, dinàmiques, i per a tots els públics, al voltant d'un dels espais medievals més importants de la Garriga: el conjunt de l'església de la Doma.

Amb les visites teatralitzades, #l'arxiudepedra, tindreu diversió assegurada amb en Guerau Malfia o en Damià de Cortadella. Tots ells, us acompanyaran en un viatge en el temps!

Jocs de detectius, amb #DespertaHolmes, el cas de la Doma. Sabeu que l'intrèpid detectiu Sherlock Holmes va venir de les Valls d'Àneu, on fa temps que hi està instal·lat, i en va fer de les seves, a la Garriga? El seu pas per la Doma no us deixarà indiferents, aneu-hi i investigueu pel vostre compte! És una activitat pensada per totes les edats, de 8 a 100 anys!!

Les visites guiades a la Doma, #tresormedievaldelaGarriga, ens ajuden a entendre els orígens medievals del municipi, des dels ulls de la veïna més vella del poble, la que tot ho sent, i tot ho veu.

Per a més informació sobre les activitats aquest mes de juliol i agost, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres! O bé entreu i mireu l'agenda d'activitats!