Exposició sobre Raspall i el Modernisme a can Raspall

Exposició sobre Raspall i el Modernisme a can Raspall

El dissabte 27 de juliol, en el context de les II Jornades Modernistes de la Garriga, va quedar instal·lada a la planta baixa de can Raspall l'exposició Manuel J. Raspall i el Modernisme: dibuixant la Garriga.

Es tracta d'una mostra permanent que ofereix una visió general sobre Manuel J. Raspall com a personatge històric i, sobretot, sobre la seva tasca com a arquitecte (privat i municipal) a la Garriga. L'exposició també ofereix una pinzellada de la tasca de Raspall fora de la Garriga, i representa una fita en la difusió del coneixement del personatge més important del Modernisme del Vallès Oriental.

Si teniu interès en conèixer el Modernisme a la Garriga (un poble on l'arquitectura d'estiueig de finals del segle XIX i principis del XX és omnipresent) no us podeu perdre la visita a l'exposició.

La mostra, realitzada i produïda per l'Àrea de Patrimoni de l'Ajuntament de la Garriga, compta amb materials en català, castellà, francès i anglès, i es pot visitar en els horaris d'obertura de can Raspall (de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 19 h) i també amb les visites a l'itinerari "Vila termal i d'estiueig (Ruta Raspall)", que es fan el segon dissabte de cada mes.

Gallery: