LA FESTA DE CORPUS 2018

La inauguració de Corpus arrenca divendres 25 de maig 

Amb la inauguració de l’exposició Corpus 2018, a la sala Andreu Dameson, i amb el correfoc del Front Diabòlic, es dóna el tret de sortida oficial a la celebració de Corpus.

L'exposició inclou el 33è Concurs de Cartells, els projectes de les catifes 2018 de les escoles i un homenatge a Miquel Bardich i a les escoles participants.

Música, poesia, tallers per a petits i grans, activitats esportives, gastronomia, exposicions i concursos són les moltes propostes programades entre els dies 25 de maig i 2 de juny. Tampoc faltaran les tradicionals repicades de campanes, els itineraris guiats, el concurs de cartells i el d’aparadors, la gastronomia i la música.

Com a novetats d’enguany, s’afegeixen a les activitats un concurs de pastissos de temàtica floral, una sessió de fitdance familiar i un concert solidari, amb Hotel Cochambre.

El plat fort serà el dia 3 de juny, quan les tradicionals catifes de flors ompliran la Garriga de colors i aromes primaverals. També hi haurà cercaviles, actuacions castelleres, sardanes, i els Oficis i Misses Solemnes. Els espais patrimonials de la Garriga s'obriran al públic en una jornada de portes obertes.

Previ a tot això, del 15 de maig al 15 de juny, a Can Raspall, es podrà visitar una exposició sobre la Història del Corpus.

Trobareu més informació i tots els actes als webs:

www.corpuslagarriga.org i www.lagarriga.cat