Cartell Corpus web
Data:
Punt de sortida:
Plaça de l'Església
 • 11 h. Recollida de clavells a Can Luna.
  Recollida de flors per a les entitats, centres educatius, carrers i associacions que participen de la confecció de les catifes de Corpus.

 

 • 16 h. Enramada a la Plaça de l’Església.
  Comença la tradicional enramada que cobreix les parets dels carrers del Barri de Sant Roc - El Centre amb canya autòctona.

 

 •  17.30 h. Preparem els clavells als espais assignats per les entitats catifaires.
  L'any 2016 les catifes de flors de la festa del Corpus a la Garriga varen ser declarades Element Festiu Tradicional d’Interès Nacional, com a mostra d’art floral efímer. Les entitats catifaires que fan les catifes de diumenge dissabte obren les portes de diferents espais perquè les persones que ho desitgin puguin col·laborar obrint i preparant els clavells per a la creació de catifes de l’endemà. Consulta els espais a www.visitalagarriga.cat 

 

 • 18 h. Diada Castellera de Corpus a la plaça del Silenci.
  A càrrec dels Xics de Granollers i colles convidades de Castellers de Caldes i Manyacs de Parets. Vine a fer pinya amb les colles vallesanes!

 

 • 19 h. Concert de la Societat Coral l’Aliança i el cor Gaia a la Plaça Can Dachs.
  Al tradicional concert coral de Corpus, enguany s’ha convidat al Cor Gaia. És un cor femení dirigit per Maria Illa i format totalment per dones que neix el 2021 a l'Escola de Música Amics de la Unió de Granollers. Fan un repertori pop-rock a 3 veus, amb temes des d'Adele, Alicia Keys, Rachel Platten o Katy Perry entre d'altres.

 

 •  20 h.  Seguici infantil garriguenc a la Plaça del Silenci.
  Les colles i seccions infantils dels diferents balls i entremesos són les protagonistes! Vine a veure la passada de la Vigília de Corpus de la mà de la colla infantil de diables, dels gegantons i del ball de cintes infantil. Recorregut: Plaça de l’Església, Centre, Calàbria, Sant Ramon, Can Xic Corder, Pg. dels Til·lers, Plaça de les Oliveres i Pista poliesportiva núm. 1.

 

 • 21 h. Entrepans populars i concert amb els  Wisky Pichers al Barri de Dalt (c. Negociant).
  El Barri de Dalt ens ofereix un sopar d’entrepà popular amb botifarra de la Garriga de les botigues del barri. Venda anticipada del sopar Kabells & Tints (c. Calàbria 67). El grup Wisky Pichers oferirà un concert de versions.

 

 • 21 h. Sopar popular de Corpus a la Pista poliesportiva núm. 1 (c. Pere Ballús, s/n)
  L’Associació Cultural Corpus la Garriga i la Federació l’Enramada, que inclou les entitats de balls de cultura popular, oferiran servei de bar i sopar popular. Venda anticipada del sopar al Bar la Plaça (c. del Centre 35), al Rebost del Pou Calent (c. dels Banys, 31) i Can Perris, (plaça de les Oliveres 11).

 

 •  23 h. Concert de Corpus amb en Joan Garriga i el Mariatxi galàctic a la Pista poliesportiva núm. 1 (c. Pere Ballús, s/n).
  Un concert festiu per a gaudir dels mons de l’acordió de Joan Garriga: el Mediterrani de l’havanera i el raï, el Carib llatí, la Jamaica del reggae i el dub i evidentment, el nord de Mèxic que inspira la seva formació. Acompanyat del seu fidel company de mil batalles, Marià Roch (baix), el fogoner de la caldera rítmica, Rambo (bateria), i el guitarrista Madjid Fahem (Manu Chao, La Ventura), el veritable hereu de Gato Pérez es consagra a l’Olimp de la fusió sense confusió. 

 

 • Seguidament, DJ Tiwi a la Pista poliesportiva núm. 1.
  No hauràs ballat prou amb en Joan Garriga que ara vindrà el sonat d'en Tiwi a fer-te moure la cintura d'una banda a l'altra a base de purs èxits musicals. Passant per la salsa, el funky i el reggaetó més pur, la festa seguirà ben amunt fins que toqui anar a fer catifa.
   

 Consulta aquí el programa de Corpus: