12è Festival de Jazz de la Garriga 2023

Fotos d'ovelles en un prat i festival de jazz

Amics del Jazz de la Garriga, entre el 26 de maig i el 4 de juny, celebraran la 12a edició del Festival de Jazz de la Garriga, amb un remarcable programa.

Sobresurten molt especialment dos saxofonistes nord-americans de molt alt nivell, Ken Vandermark (27 de maig) i Tony Malaby (4 de juny), el primer a duo amb Damon Locks als samplers i el segon, a trio, amb el teclista Jozef Dumoulin i el baterista Samuel Bert. Tony Malaby · Jozef Dumoulin · Ken Vandermark

A nivell estatal destaca la presentació de Corpos (3 de juny), el darrer treball de la pianista osonenca Clara Lai, amb el contrabaixista Álex Reviriego i el baterista Oriol Roca. El trio del trombonista Vincent Pérez serà el responsable d'inaugurar el festival a la llibreria Strogoff (26 de maig).

El festival de Jazz de La Garriga, forma part del grup “Els Millors Festivals”, per a aquest any han impulsat la creació de “El Millor Sextet”, amb un músic proposat per cadascun dels sis festivals, que actuarà a cadascun d'ells.

La majoria de concerts són gratuïts, exceptuant el de Damon Locks - Ken Vandermark i el de  Tony Malaby Trio (de 8 € amb reserva prèvia)

 

CONCERTS:

 

  • DB 27/05 a les 20h al soterrani de la Furnier Damon Locks - Ken Vandermark (preu 8€).  Podeu reservar etrada anticipada enviant un correu a jazzlagarriga@gmail.com

 

i... no et perdis...

  • DG 4/06 a les 19 h Tony Malaby Trio
  • Considerat un dels millors saxofonistes de l'escena novaiorquesa, visita la Garriga amb amb Jozef Dumoulin als teclats i Samuel Bert a la bateria.

        Preu 9€ . Compra les teves entrades 

 

Oganitza. Amics del jazz de la Garriga

@amicsdeljazz