Les Jornades Europees de Patrimoni 2016

El proper cap de setmana del 17 i 18 de setembre, la Garriga es torna a sumar a la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni, aquesta vegada amb dues activitats que us faran capbussar a la història de segles enrere:

·         El dissabte 17, a les 17.00 h, estrenarem una ruta per les masies del nord del municipi, titulada La Garriga rural de fa 300 anys, on podrem entrar en espais habitualment inaccessibles i ens situarem a l’any 1716, a partir de textos i fotos antigues i les explicacions dels guies.

·         El diumenge 18, a les 8.30 h, torna una de les activitats del projecte “La Garriga rural” que més èxit van tenir: la Verema popular. Una activitat en la qual podreu collir raïm, trepitjar-lo, endur-vos una ampolla de most a casa i, a més, gaudir d’un esmorzar popular a càrrec del cuiner Xavier Sòria. Tot plegat, gràcies a l’Associació Agrària de la Garriga. ATENCIÓ! Aquesta activitat té les places molt limitades i requereix inscripció prèvia a patrimoni@ajlagarriga.cat. No trigueu a fer la vostra inscripció o us quedareu sense plaça!

Esperem que ens pogueu acomanyar!!