7 itineraris diferents, i més de 10 hores de continguts per a aprendre i descobrir tot el que necessites saber de la Garriga i el seu entorn i treure el màxim profit a la teva visita.

Com cada any fidels a la cita reprenem les IX Jornades Modernistes de la Garriga del 10 a 12 d'octubre.

 

Comencem els Actes de Commemoració del 81 aniversari del bombardeig i de Foment de la pau. 

Totes les nostres visites i itineraris guiats es faran els diumenges a partir de Setmana Santa.
 

Com cada trimestre, us oferim noves alternatives per a gaudir del patrimoni a La Garriga. Durant aquesta primavera, centrarem els nostres esforços en apropar-vos una temàtica concreta: La Garriga Rural. 

Mentre seguim a porta tancada, hem decidit continuar oferint-vos en la mida del possible els nostres serveis en format 100% online per fer-vos més lleuger el confinament. Entre tots i totes seguim fent "#TurismeACasa" per fer més lleuger el confinament! 

 
 
 
 

Seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de la Garriga ha decidit prendre mesures preventives contra el Coronavirus (Covid-19) i procedir al tancament de les nostres instal·lacions. 

Gràcies per la vostra comprensió.

La Garriga és el seu patrimoni, les seves festes i la seva gent. No te la perdis!

Endinsa't a la Garriga més medieval! Visites guiades i visites teatralitzades a la Doma!

 

 

 

 

Visites guiades fixes cada segon dissabte de mes, de 12h a 13h, just al darrera de l'estació de la RENFE.

Visites guiades per descobrir el modernisme local, cada segon dissabte de mes, a les 10h des de can Raspall (C.Banys, 38-40).

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Últimes notícies

Dimarts que ve (dia 13) comencen les inscripcions al curs d’IP d’aquest any.

Malgrat el confinament, des del Centre de Visitants seguim treballant per tal de oferir-vos sempre noves alternatives per a gaudir del patrimoni a La Garriga. Com cada trimestre, durant aquesta primavera centrarem els nostres esforços en apropar-vos una temàtica concreta: La Garriga Rural.