Des del Centre de Visitants suspenem totes les activitats programades durant la primera quinzena de novembre donades les noves mesures de prevenció contra COVID-19.

7 itineraris diferents, i més de 10 hores de continguts per a aprendre i descobrir tot el que necessites saber de la Garriga i el seu entorn i treure el màxim profit a la teva visita.

Comencem els Actes de Commemoració del 81 aniversari del bombardeig i de Foment de la pau. 

Totes les nostres visites i itineraris guiats es faran els diumenges a partir de Setmana Santa.
 

La Garriga és el seu patrimoni, les seves festes i la seva gent. No te la perdis!

1
2
3
4
5

Últimes notícies

L'Ajuntament de la Garriga suspèn les activitats presencials programades durant la primera quinzena de novembre, ateses les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. 

Els arxius, museus, sales d'exposicions, galeries d'art, i centres de creació i arts visuals romanen oberts i limiten l'aforament al 33% de l'autoritzat. En cap cas, en aquests espais es poden organitzar altres activitats culturals amb assistència de públic. 

Malgrat el confinament, des del Centre de Visitants seguim treballant per tal de oferir-vos sempre noves alternatives per a gaudir del patrimoni a La Garriga. Com cada trimestre, durant aquesta primavera centrarem els nostres esforços en apropar-vos una temàtica concreta: La Garriga Rural.