Dimecres 27 de març de 2019 a les 17h

Punt de trobada: Centre de Visitants

Duració:1h aproximadament

Inscripcions: info[at]visitalagarriga[dot]cat o al 610 47 78 23

 

Amb motiu de la Fira de la Botifarra 2019, des del Centre de Visitants de la Garriga participarem amb activitats especials a preus promocionals.Vine a descobrir la Garriga i a gaudir de les tradicions gastronòmiques del nostre municipi. 

 

 

 

En el marc del projecte LA GARRIGA PEL FOMENT DE LA PAU, l'Ajuntament de la Garriga programa activitats.

Aquí podeu consultar la programació prevista per el primer trimestre del 2019!

 

La Garriga és el seu patrimoni, les seves festes i la seva gent. No te la perdis!

1
2
3
4
5

Últimes notícies

El proper dimecres, 27 de març de 201 a  les 17h l'Ajuntament posa en marxa un nou itinerari Els camins del menjar. La transformació de la Garriga a través de l’alimentació que recorrerà els espais històrics de la Garriga vinculats a la producció i al começ local d'aliments. L'objectiu es mostrar les transformacions en el consum alimentari i la diversitat de maneres d'alimentar-se a la Garriga al llarg del temps. Una mirada reflexiva sobre el ric patrimoni culinari i el panorame gastronòmic, social i històric del municipi. 

Després de l’èxit de les darreres edicions, la Fira de la botifarra torna a la Garriga per promocionar aquest producte autòcton de qualitat. Del 9 al 10 de març, viurem un esdeveniment que pretén promoure el comerç local i promocionar el municipi. A partir d’un dels productes més emblemàtics del poble - la botifarra - donar a conèixer la tradicional elaboració d’aquest embotit al municipi i alhora oferir tot un conjunt de propostes lúdiques i culturals.

T'hi apuntes?

Des del Centre de Visitants participarem amb un programa d'activitats a preus promocionals.

cdhflickrfacebooktwitter teatre-la-garrigacorpusradio-silenci