SERVEI EDUCATIU

SERVEI EDUCATIU-ACTIVITATS PEDAGÒGIQUES

El present programa i els serveis que s’hi descriuen tenen com a objectiu reforçar la dinamització i difusió de l’oferta turística i patrimonial del municipi de La Garriga des de la vessant educativa i pedagògica. En aquest sentit, es presenta una proposta d’activitats àmplia i diversa, orientada a tots els nivells educatius i que es proposa oferir tant a grups escolars provinents de La Garriga, com a grups que visitin el municipi i vulguin aprofundir en el seu coneixement.

La Garriga és història, art, natura, convivència, diversitat cultural. Aquests eixos esdevenen el pal de paller del projecte educatiu que es presenta, amb l’objectiu d’activar l’interès dels visitants escolars pel seu entorn i d’encetar-hi un diàleg creatiu i profitós.

NOVETAT CURS ESCOLAR 2016-2017:

Des de finals de febrer de 2016 les àrees de Patrimoni i d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Garriga han aprovat oferir gratuïtament a les escoles de la Garriga una sèrie de visites guiades i activitats organitzades des del Servei Educatiu del Centre de Visitants.

L’Ajuntament subvencionarà visites guiades/activitats per curs i escola, segons la taula que podeu veure a sota. Els cursos amb activitats subvencionades són 2n, 3r, 4t i 5è d’Educació Primària.

Totes les activitats no subvencionades o que sobrepassin el nombre de visites gratuïtes ofertes, hauran de ser abonades per cada escola segons la taula de preus que trobareu al final del dossier.

 

 

Galeria: 

cdhflickrfacebooktwitter teatre-la-garrigacorpusradio-silenci