Què més fer

El Parc Natural del Montseny - Un patrimoni universal

El Montseny, Reserva de la Biosfera és un mosaic de paisatges mediterranis i centreeuropeus situat a tocar de grans conurbacions metropolitanes.

La seva biodiversitat extraordinària i la petjada cultural que l'home hi ha deixat al llarg dels temps, presenten un valor universal que ha inspirat artistes, intel·lectuals i científics, i que desvetlla l'emoció de les persones que el visiten.

Clica i descarrega't les Passejades Guiades 2019!

 

La Garriga amb bici

garriga-bici

La Garriga compta amb dues vies ciclables i amb nombrosos camins per a recórrer amb bicicleta. El mateix Centre de Visitants es troba en plena via ciclable del Congost, per la qual es pot arribar fins a la platja, a Sant Adrià del Besòs. A sota hi trobareu el plànol de les vies ciclables de la Garriga.

 

 

 

 

 

 

La Fundació Maurí

fundacio-mauriEs constitueix l’any 1969 com a Fundació de caràcter privat regida per un patronat que en fa la gestió i la conservació. L’edifici s’estructura com a museu, sala d’estudis, biblioteca i arxiu, i disposa d’uns fons importants.

La biblioteca guarda més de 5.000 volums especialitzats en art, literatura, història i religió procedents de la biblioteca particular de Maurí i de noves adquisicions de la Fundació.

L’arxiu té més de 800 pergamins i diversos fons consultables. La col·lecció d’imatges aplega més de 90.000 fotografies (la majoria sobre la Garriga) i uns 2.000 clixés de vidre de diverses col·leccions. Té un important llegat artístic, especialment d’imatgeria religiosa, pintura barroca i mobiliari divers així com una mostra d’arqueologia local. +INFORMACIÓ

Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella

fundacio-fornells-pla

La Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella és una entitat privada sense ànim de lucre fundada pels artistes Francesc Fornells-Pla i Conxa Sisquella el 1993. La Fundació té com a objectiu conservar, estudiar i difondre l’obra que Francesc Fornells-Pla i Conxa Sisquella van deixar-hi com a llegat.

La difusió i la promoció de la cultura, i en especial de l’art contemporani, són també eixos centrals de la missió de l’entitat.

Així, la Fundació organitza exposicions d’art de manera periòdica, tant dedicades a l’obra dels dos fundadors com també a l’obra d’altres creadors contemporanis, organitzant activitats i d’altres manifestacions culturals com diàlegs, conferències, projeccions, recitals, etc.

Juntament amb això, la Fundació té l’ànim d’acollir i promoure aquelles propostes de caràcter cultural que puguin esdevenir-se en el territori. +INFORMACIÓ