Illa Raspall

CONJUNT MODERNISTA ILLA RASPALL

can BarbeyL’Illa Raspall és el conjunt modernista més important de la Garriga i és únic a tot Catalunya. Està protegit com a Bé Cultural d’Interès Nacional.

Es tracta d’una illa de quatre cases –la casa Barbey, la Torre Iris, la Bombonera i la casa Barraquer- situades a l’inici del Passeig i construïdes per Manuel J. Raspall entre 1910 i 1913. L’Illa Raspall ens mostra la importància artística i monumental del treball de l’arquitecte i ens explica els intensos canvis que va patir la Garriga de fa 100 anys.

A la plaça del Silenci hi trobareu una petita estació d’interpretació sobre l’Illa. Després, passejant per l’Illa o participant d’alguna de les visites guiades que s’hi fan, descobrireu tot un món de detalls i històries amagades.

Visites guiades / Itineraris

L’Illa Raspall forma part de l’itinerari El Modernisme de la burgesia" (abans Vila termal i d'estuieig). Aquest, es realitza cada segon dissabte de mes, a les 10h des de can Raspall (C.Banys, 40).

L'Illa Raspall forma part de l'itinerari de descoberta “Vila termal i d’estiueig” que pots fer amb les nostres GUIMO (guies mòbils). Una visita diferent, al teu aire i ritme.

Informació i reserves: info[at]visitalagarriga[dot]cat o bé 610 477 823.

Passejada virtual 

Voleu conèixer i descobrir els secrets i racons d'uns jardins modernistes? Entreu, mireu i passejeu en aquesta proposta virtual que us proposem! Mira aquí.

Galeria: 

cdhflickrfacebooktwitter teatre-la-garrigacorpusradio-silenci