Illa Raspall

CONJUNT MODERNISTA ILLA RASPALL

can BarbeyL’Illa Raspall és el conjunt modernista més important de la Garriga i és únic a tot Catalunya. Està protegit com a Bé Cultural d’Interès Nacional.

Es tracta d’una illa de quatre cases –la casa Barbey, la Torre Iris, la Bombonera i la casa Barraquer- situades a l’inici del Passeig i construïdes per Manuel J. Raspall entre 1910 i 1913. L’Illa Raspall ens mostra la importància artística i monumental del treball de l’arquitecte i ens explica els intensos canvis que va patir la Garriga de fa 100 anys.

A la plaça del Silenci hi trobareu una petita estació d’interpretació sobre l’Illa. Després, passejant per l’Illa o participant d’alguna de les visites guiades que s’hi fan, descobrireu tot un món de detalls i històries amagades.

Visites guiades / Itineraris

L’Illa Raspall forma part de l’itinerari El Modernisme de la burgesia" (abans Vila termal i d'estuieig). Aquest, es realitza cada segon dissabte de mes, a les 10h des de can Raspall (C.Banys, 40).

L'Illa Raspall forma part de l'itinerari de descoberta “Vila termal i d’estiueig” que pots fer amb les nostres GUIMO (guies mòbils). Una visita diferent, al teu aire i ritme.

Informació i reserves: info[at]visitalagarriga[dot]cat o bé 610 477 823.

Passejada virtual 

Voleu conèixer i descobrir els secrets i racons d'uns jardins modernistes? Entreu, mireu i passejeu en aquesta proposta virtual que us proposem! Mira aquí.

Guia del Modernisme del Vallès Oriental

Aquí us podeu descarregar la guia del modernisme de la Garriga que ha publicat Turisme Vallès:

Descarrega't la guia!

Galeria: