CURS Abans i durant l'exposició: Interpretació i Museografia sensata

SUSPENSIÓ D'ACTIVITATS PRIMERA QUINZENA DE NOVEMBRE

L'Ajuntament de la Garriga suspèn les activitats presencials programades durant la primera quinzena de novembre, ateses les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. 

RESOLUCIÓ SLT/2700/2020 del dia 29 d’octubre

Atesa la situació d'incertesa, s'ha decidit juntament amb la docent del Curs, que queda suspès fins l'any 2021, quan les condicions sanitàries permetran dur-lo a terme d'una manera idònia.  

Disculpeu les molèsties. 

 

Curs de formació sobre gestió turística local del patrimoni

Fidels a la nostra cita, tornem amb el Curs de formació en Interpretació del Patrimoni i turisme que imparteix cada any l'Ajuntament de la Garriga.

Els propers dies 18, 19 i 20 de novembre de 2020 el curs "Abans i durant l'exposició: Interpretació i Museografia sensata" a càrrec de Maribel Rodríguez, presidenta de l’Asociación para la Interpretación del Patrimonio i fundadora de l’empresa Espiral, Animación de Patrimonio.

El curs té com a objectius generals reflexionar sobre la relació entre patrimoni i públic (local i forani) i analitzar la museografia com a tècnica de comunicació-interpretació. Busca donar a conèixer les característiques generals de l’espai expositiu, apropar-nos a la metodologia de disseny d’espais patrimonials, plantejar la diversitat dels recursos expositius i deliberar sobre l’ús del patrimoni en una localitat (turístic, cultural, educatiu i social).

Està orientat als professionals dels sectors turístic i patrimonial: guies de natura, euies de patrimoni històric i cultural, Educadors/es ambientals, monitors/es i directors/es d’oci i temps lliure, responsables de museus, tècnics/ques de turisme, responsables de les oficines d’informació i turisme, guies de turisme, agents de desenvolupament local, gestors/es d’equipaments i serveis turístics, regidors/es de patrimoni i/o de turisme...

El curs es durà a terme els dies: 18 i 19 de novembre 9 a 14 h i de 16 a 19 h i el 20 de novembre de 10 a 14 h

Can Luna, Ctra. Nova, 28, La Garriga (com arribar)

Matrícula: 60 € • Preu especial: 40 € per a estudiants i persones a l’atur.

Les inscripcions s'obren el dimarts 13  d'octubre en aquest enllaç: INSCRIPCIONS AQUÍ

Les places són limitades!

Teniu tota la informació al programa complet.