CURS Abans i durant l'exposició: Interpretació i Museografia sensata

Curs de formació sobre gestió turística local del patrimoni

Fidels a la nostra cita, tornem amb el Curs de formació en Interpretació del Patrimoni i turisme que imparteix cada any l'Ajuntament de la Garriga.

Els propers dies 18, 19 i 20 de novembre de 2020 el curs "Abans i durant l'exposició: Interpretació i Museografia sensata" a càrrec de Maribel Rodríguez, presidenta de l’Asociación para la Interpretación del Patrimonio i fundadora de l’empresa Espiral, Animación de Patrimonio.

El curs té com a objectius generals reflexionar sobre la relació entre patrimoni i públic (local i forani) i analitzar la museografia com a tècnica de comunicació-interpretació. Busca donar a conèixer les característiques generals de l’espai expositiu, apropar-nos a la metodologia de disseny d’espais patrimonials, plantejar la diversitat dels recursos expositius i deliberar sobre l’ús del patrimoni en una localitat (turístic, cultural, educatiu i social).

Està orientat als professionals dels sectors turístic i patrimonial: guies de natura, euies de patrimoni històric i cultural, Educadors/es ambientals, monitors/es i directors/es d’oci i temps lliure, responsables de museus, tècnics/ques de turisme, responsables de les oficines d’informació i turisme, guies de turisme, agents de desenvolupament local, gestors/es d’equipaments i serveis turístics, regidors/es de patrimoni i/o de turisme...

El curs es durà a terme els dies: 18 i 19 de novembre 9 a 14 h i de 16 a 19 h i el 20 de novembre de 10 a 14 h

Can Luna, Ctra. Nova, 28, La Garriga (com arribar)

Matrícula: 60 € • Preu especial: 40 € per a estudiants i persones a l’atur.

Les inscripcions s'obren el dimarts 13  d'octubre en aquest enllaç: INSCRIPCIONS AQUÍ

Les places són limitades!

Teniu tota la informació al programa complet.