Centre visitants

EL CENTRE DE VISITANTS DE LA GARRIGA

centre-visitantsEl Centre de Visitants de la Garriga, una barreja entre punt d'informació turística i centre d’interpretació, és la porta d’entrada al poble. Hi has de passar si el que vols és descobrir la Garriga, conèixer-la.

El Centre de Visitants és un espai per a la interpretació del patrimoni i la història locals. L’espai presenta una exposició sobre l’evolució del poble des de l’època romana fins a l’actualitat i, a més, proposa diversos itineraris turístics per conèixer més a fons els secrets del municipi.

L’equipament compta amb nombrosos recursos museogràfics i interactius que permeten apropar-se al patrimoni garriguenc d’una manera didàctica i amena. L’espai, que és de visita lliure, també ofereix dos audiovisuals.

Així mateix, el Centre de Visitants ofereix tota la informació sobre els recursos i serveis turístics del municipi i té un espai dedicat a botiga.

Tot plegat, per a presentar a les persones que vulgueu visitar la Garriga un tast del fantàstic patrimoni que converteix el poble en un museu a l’aire lliure que no us deixarà de seduir.

VISITEU-NOS!

 

Com arribar

Consulta aquí Com arribar al Centre de Visitants

Galeria: